Kvinde der smører sig med creme

3 gode tips til at give din kæreste en creme uden at fornærme ham/hende

At overrække sin kæreste en creme i valentinesgave, kan lave revner i selv den mest selvsikre partners facade. For det kan være svært ikke at tage det som et signal om, at der er noget galt med en vedrørende, hvad end cremen skulle hjælpe imod.

Disse tips kan bruges, ligegyldigt om din partner er en kvinder eller en mand. Artiklen her er fuld af gode forslag til, hvordan du kan overrække cremen på en måde, der gør din partner slet ikke vil begynde at tænke over, om der nu engang er noget galt med dem, eller om det blot er en sød gestus (som det selvfølgelig er).

1. En helt tilfældig gave

Dette trick er ideelt til en kropsolie eller anden kropscreme. Tilbyd din kæreste en massage. Virkelig forkæl dem, gør dem afslappet og få dem til at føle sig værdsat. Brug noget af cremen på dem. Ikke forsøg at sælg den for hårdt eller noget, lad dem blot mærke, hvor rar og blød den er, og hvor lækker den får dem til at føle sig.

Når massagen er ovre, kan du spørge om de kunne lide massagen og i forbindelse med det sige, at du faktisk købte cremen til dem. Når de først har oplevet, hvor godt den føles, er det svært at blive sur over at få den givet. Også kan en god massage være med til at få dem til at føle sig værdsat og glemme nogle af deres usikkerheder, hvis kun for en stund.

2. Et kort og en overraskelse

Hvis du giver cremen i gave og med det samme derefter begynde at hælde komplimenter udover din partner, vil det ikke føles ægte. En mere charmerende måde at gøre dette på kunne være ved at placere cremen i badeværelsets skabet natten til Valentines dag.

Læg et kort ved den, der fortæller, om hvorfor du har købt cremen til din partner, gør det simpelt, men betydningsfuldt, og vil du være lidt ekstra kan du endda binde et bånd omkring el.lign.

Er din partner alene ,mindsker du risikoen for at blive råbt af og ved at få hende til at læse komplimenter i et kort, får hun ingen mulighed for at sige dig imod.

3. Giv dem som en ærlig gave

Det er muligt blot at overrække cremen som en gave, uden at have en masse spændende finurligheder med. Gør det ærligt. Sig du kender til din partners usikkerheden, og du vil gerne hjælpe dem med at føle sig lige så smuk, som du ser dem.

Du både komplimenterer dem, viser at du lytter, og samtidig at du gerne vil hjælpe. Det vil være svært for din partner at stå for.