Tom biograf

3 sikre forslag til en god valentinsgave

Mange kæreste- eller ægtepar har tradition for at markere Valentinsdag, hvor én eller begge parter ofte forkæler hinanden med nogle personlige gaver.

Traditionelt set har det været manden, der kom med blomster til kvinden, men i 2021 er der ikke længere kønsbestemte regler og normer for, hvem der giver hvad.

Det har bestemt sine fordele, men det har samtidig gjort det en del sværere at beslutte sig for, hvad man skal give sin udkårne på Valentinsdag – så her kommer tre forskellige forslag.

En biograftur for to

Første forslag på listen vil altid være en sikker vinder, uanset om man giver den til en mand eller en kvinde. Det er nemlig en biograftur for to, og hvem er ikke interesseret i at tage i biografen med den person, man er forelsket i?

Nordisk film biografer tilbyder forskellige typer af gavekort til deres biografer, så man eksempelvis kan give en omgang popcorn med i købet.

Biografer har lidt under coronakrisen, men heldigvis ser det ud til, at danskerne snart kan få lov til igen at komme i biffen, hvilket gør et gavekort til biografen til den perfekte gave.

En romantisk middag

Andet punkt på listen er en klassiker, når det kommer til gaver på Valentinsdag: en romantisk middag for to på en hyggelig restaurant.

Det er igen ikke vigtigt, om det er en mand eller en kvinde, man giver gaven til, for langt de fleste vil blive rigtig glade for en sådan gave.

Er man nået til det stadie, hvor man skal fri, kan det desuden være en god anledning til at gøre det – det bliver i hvert fald ikke meget mere romantisk end det.

Et flot smykke

Tredje og sidste punkt på denne liste er et flot smykke, som man personligt har udvalgt til sin partner.

Hér vil der typisk være forskel på, om det er en mand eller en kvinde, man giver smykket, fordi mænd og kvinder generelt bærer vidt forskellige smykker.

Dog handler det mest af alt bare om, at man skal finde lige netop dét smykke, som man ved vil glæde ens partner.

Det er således mindre afgørende, om det er en ring, en halskæde eller nogle øreringe, for det vigtigste er, at modtageren bliver glad for det, man har valgt til vedkommende.

Man skal i den sammenhæng huske at have tjek på størrelserne, før man køber et smykke, så det ikke skal byttes af den grund.