Løbende par der kysser

4 tips til at finde en kæreste, der elsker sport, lige op til valentinsdag

Herunder får du 4 tips til at finde en kæreste, der elsker sport, lige op til valentinsdag. Er du single og vil gerne have en date til valentinsdag? Så er det en god idé selv at tage initiativet til at møde en. Du skal ikke regne med, at prinsen/prinsessen på den hvide hest altid kommer dumpende helt tilfældigt.

Det er ikke altid lige til at få skabt en forbindelse og komme til at møde en kæreste, der elsker sport. Det kan godt tage lidt tid. Et forslag er at prøve at kaste dig ud i nogle nye sportsgrene. Det er også vigtigt ikke at ligne en, der er desperat efter at finde en kæreste. Det kan mærkes på lang afstand. Så slå koldt vand i blodet.

Vintersportsgrene

Det er ikke alle sportsgrene, der er velegnet til vintermånederne op til valentinsdag, d. 14. februar. Vejret kan virkelig være omskifteligt og spille et puds. Vi får både regn, blæst, slud, sne, frost og sjap. Så det bedste er at finde nogle indendørsaktiviteter at kaste dig ud i.

Her får du et par tips, til hvordan du kan møde din fremtidige valentinsdate:

  • Billard/pool
  • Bordtennis
  • Danseklub
  • Klatring

Billard og pool

Billard og pool er oplagte spil, for det er jo en-mod-en-kampe, du er ude i. Disse er i den mere afslappede kategori af sportsgrene. Dog med hjernecellerne på arbejde med taktikken.

Når du spiller billard eller pool, er der tid til at snakke under spillet, mens I får en tår at drikke. I lærer hinanden at kende, og du kan nemt fornemme, om I klinger godt sammen.

Bordtennis

Igen en sport, hvor det er single-kampe eller endda double-kampe. Du kan få mere sved på panden, men det er en sjov sport, hvor det går hurtigt.

Her kan du også finde en god spillemakker og måske derigennem finde en kæreste.

Danseklub

I en danseklub kan du lære at danse en sensuel tango, en hed rumba m.m. sammen med en fremmed dansepartner.

I kommer til at danse tæt. Jeres samarbejde er altafgørende for en god dans. Nærkontakten med hinanden vil skabe en speciel forbindelse mellem jer.

Klatring

Meld dig til klatring. Her er du helt sikker på at møde andre – og hvem ved, måske er der en potentiel kæreste her.

I kan lave en rask, lille konkurrence, eller I kan hjælpe hinanden med at komme til toppen. Det kunne blive jeres fælles hobby. Måske kunne I sammen bestige bjerge og rappelle ned derfra igen ude i fremtiden.

Skal du finde en gave til din date, så find inspiration her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

37 − 36 =